BEZOEK OOK EENS ONZE THEMASITE OEBELE EN WAAR KEEK JIJ VROEGER NAAR?

Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer? - Deel 0

 
Nadat het Rob de Nijs Museum was omgedoopt in Het Nederlandse Artiesten Museum werden er in een beperkte oplage drie videobanden uitgegeven.
Het eerste deel, dat om onduidelijke redenen Deel 0 heet, bevat de compilatie van het derde seizoen en het concert. Deze band werd samen met Deel 1 gepresenteerd tijdens de Hamelenre├╝nie op 6 juni 1993.
 

Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer? - Deel 0

Uitgebracht: Het Nederlandse Artiesten Museum
Speelduur: 96 minuten
Jaar: 1993
   
  Inhoud
 
  • Compilatie seizoen 1974 *
    Voordat een nieuwe serie uitzendingen begon werd eerst een overzicht gegeven van de afleveringen uit het vorige seizoen. De verteller hierbij was Hans Pauwels.
  • Liedjes van Hamelen
    Er waren theateruitvoeringen van 'Liedjes van Hamelen' in Tiel, Utrecht en Hoorn. In Hoorn werden televisie-opnamen gemaakt die werden uitgezonden in 1975. In 1989 werden de laatste zes afleveringen herhaald en natuurlijk ook 'Liedjes van Hamelen'. Het Metropole Orkest o.l.v. Dolf van der Linden begeleidde"'Liedjes van Hamelen' met arrangementen van Bert Paige. Er werd gezongen door Loeki Knol, Rob de Nijs, Martin Brozius, Ab Hofstee en het kinderkoor o.l.v. Henk van der Velde. Elisabeth Versluys was de vertelster en de regisseur Fred Rombouts.
 

* De eerste vier afleveringen werden in 1973 uitgezonden.


 

Reageer en deel Hamelen met anderen

 

Contact

Via e-mail